Diumenge, 21 De Abril De 2019

Ajuntament de La Coma i la Pedra

Plaça de l'Ajuntament, 1, La Coma i la Pedra - 25284
Telèfon: 973 49 23 78 Fax: 973 49 22 11

Associacions

Club Esquí la Coma

És una entitat que va néixer fa 17 anys al municipi de La Coma i la Pedra per tal de recolzar i promocionar els esports hivernals a la nostra zona.
Actualment, realitza un ampli ventall d'activitats durant tot l'any, tant per a grans com per a petits, com són:

  • Cursets diniciació
  • Cursets de tecnificació
  • Tramitació assegurança (Targeneu)
  • Cursa Social i dia del Club
  • Astrocaminada i Ruta de les Ermites (activitats destiu)
  • Exposicions

Adreça: Ctra. de Tuixent, s/n - Piscina de la Coma, 25284

E-mail: clubdesquilacoma@yahoo.es

Web: http://www.clubesquilacoma.com/

Club Esquí Port del Comte

El Club d'Esquí Port del Comte es va crear fa més de 35 anys a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès) aprofitant l'obertura de l'estació d'esquí amb la que compartim el mateix nom.

El terme municipal de Sant Llorenç de Morunys, amb 1.000 habitants, es troba al peu de la serra del Port del Comte, al vessant dret del riu Cardener i envoltat pel terme municipal de Guixers excepte al vessant nord, que limita amb el terme municipal de La Coma i la Pedra. El conjunt d'aquest territori forma la Vall de Lord.

SERVEIS
Curset d'esquí per infantils i per adults.
Equip de competició.
Cursa social.
Organització Cursa Lliga Catalana de Clubs.
Tràmit forfet de temporada.
Mercat de material d'ocasió.

Adreça: Cr./ Francesc Moragas, 6 - St. Llorenç de Morunys, 25282

Telèfon: 973492375 - 659005065

E-mail: ceportcomte@terra.es

Web: http://www.ceportdelcomte.org/

Club Excursionista Prepirineu

L'origen del Club Excursionista Prepirineu el trobem en les inquietuds d'un grup de joves que de manera desinteressada hem decidit formalitzar i obrir a tothom el que fins ara fèiem de manera individual i de forma aficionada: trobar-nos per practicar esports i activitats a la natura.

A més, fins ara, molts de nosaltres ens trobàvem amb l'obligació de pertànyer a entitats alienes i llunyanes per poder tramitar les llicències federatives. A partir d'ara, però, qui vulgui tindrà la possibilitat de federar-se a través del CEPP.
 
L'ou del Club està, doncs, en les ganes de fer activitats aprofitant el magnífic entorn natural que ens envolta i de fomentar el bon rotllo entre tots els qui en vulgueu formar part!

Adreça: Ctra. de Tuixent, s/n - Piscina de la Coma, 25284

E-mail: ceprepirineu@ceprepirineu.com

Web: http://www.ceprepirineu.com/

Associació de Turisme Vall de Lord

La nostra finalitat és la de donar a conèixer al visitant les principals característiques daquesta meravellosa vall així com els serveis que hi podrà trobar i també tots aquells esdeveniments que puguin ser del seu interès. Esperem que li sigui útil i, d'entrada, li donem en nom de tot el sector turístic de la Vall de Lord,  la nostra més cordial benvinguda!!
 
Al nord de la comarca del Solsonès, tocant ja als Pirineus, trobareu aquesta bonica i poc coneguda vall encerclada de muntanyes espectaculars. Els nuclis humans que conformen la Vall de Lord són tres:

Sant Llorenç de Morunys, és el terme més petit en extensió però elmés poblat. Amb una església parroquial datada al S. XI digna de ser visitada. La vila conserva els cinc portals d'entrada a l'antic clos murallat, i ofereix tota mena de serveis.

La Coma i La Pedra, dos preciosos nuclis de població envoltats de boscos, on podem gaudir de les esplèndides fonts del riu Cardener, o de les pistes d'esquí del Port del Comte.

Guixers, a l'est de la vall, de població dispersa en masies situades entre la verdor dels prats regats pel riu Aigua de Valls, i els boscos de muntanya.
Camins de muntanya que van del més planer al més dificultós, us menaran entre boscos de pins i roures centenaris, on reconfortar-se amb el paisatge, la puresa de l'aire i l'aigua de les nombroses fonts.

La Vall de Lord és naturalesa en estat pur, on podreu trobar també càlid acolliment, bons restaurants, embotits i formatges artesans, i aquella pau que ens deslliura de l'estrès i el neguit de la vida quotidiana.

 

HORARIS OFICINA DE TURISME DE LA VALL DE LORD
Horari d'estiu  
Dimarts-Dissabte 10:30h. a 13:30h. i de 17:00h. a 20:00h.
Diumenge 10:30h. a 13:30h. i de 17:00h. a 20:00h.
   
Horari hivern  
Dissabte 10:30h. a 13:30h. i de 17:00h. a 20:00h.
Diumenge 10:30h. a 13:30h. 

Adreça: Ctra. de Berga, s/n - St. Llorenç de Morunys, 25282

Telèfon: 973492181

E-mail: info@lavalldelord.com

Web: http://www.lavalldelord.com/index.php

Associació Cultural Vall de Lord

Un projecte en marxa

LAssociació Cultural Vall de Lord és una institució fundada al 1946 per un grup de vilatans de Sant Llorenç de Morunys interessats per la història, tradicions i patrimoni cultural i paisatgístic de la Vall de Lord.

Lany 2002 es constituí legalment en Associació sense ànim de lucre, dacord amb la llei  7/1997, i des de llavors els estatuts resten registrats al Registre dAssociacions de la Generalitat de Catalunya.

Des de els moments inicials, i en base a donacions o troballes dels propis associats, sanà formant una col·lecció, hores dara representativa del patrimoni  cultural i etnogràfic de la Vall de Lord, la gestió de la qual, és un dels objectius principals de lAssociació.

A part de canalitzar i promoure el interès pels temes culturals vinculats al territori, lAssociació realitza periòdicament exposicions i altres actes, i ha editat diversos treballs  de temàtica històrica i cultural relatius a la Vall de Lord. També disposa duna col·lecció de fotografies antigues, i dun arxiu documental en constant creixement, lobjectiu dels quals és mantenir i revifar la memòria  daspectes passats del territori.

Adreça: Cr./ Estret, 1 - St. Llorenç de Morunys, 25282

E-mail: info@associacioculturalvalldelord.com

Web: http://associacioculturalvalldelord.com/Xarxes socials
Destacats

Mapa Web