Diumenge, 21 De Abril De 2019

Ajuntament de La Coma i la Pedra

Plaça de l'Ajuntament, 1, La Coma i la Pedra - 25284
Telèfon: 973 49 23 78 Fax: 973 49 22 11

Rutes

30/04/2013

Ruta del Mirador del Querol


Foto


La ruta del Mirador del Querol és una ruta circular  que pot iniciar-se al Mirador del Querol o al refugi de la Bòfia. Està en tràmits de senyalització. Hi haurà banderoles i fites que indiquin direcció i plafons informatius en punts concrets.

Al llarg de 8,6 km de recorregut podreu observar diferents paisatges, vegetació i fauna típiques dels Prepirineus com les pinedes de pi negre, tarteres, cingleres, dolines, i diversitat d'ocells i mamífers adaptats a les condicions extremes de l'hivern.

En aquesta ruta hi ha molts punts interessants dels quals destaquem: el Mirador del Querol al cap d'Urdiets a 2.138 m d'altitud, el Puig de les Morreres a 2.212 m i el Forat de la Bòfia.

Des del Querol i Morreres podreu contemplar als vostres peus la bellesa paisatgística de la Vall de Lord, Canalda, la serra del Cadí, la serra del Verd i si el cel està serè veureu les muntanyes de Montserrat al fons.

El Forat de la Bòfia és un avenc de 30-40 m de profunditat que fou utilitzat des de temps immemorials com a pou de gel. Actualment s'hi refugien gralles de bec groc (Pyrrhocorax graculus).

Gaudiu del paisatge i respecteu el territori!

Foto: Geosilva Projectes, S.L.


Xarxes socials
Destacats

Mapa Web